maandag 29 juli 2013

Speelbal Noa van Nattou: de leukste speelbal versus vriendelijke knuffelbeer!

Speelbal Noa van Nattou


Deze geweldig zachte, grote, lieve en vriendelijke speelbal Noa is van het kwaliteitsmerk Nattou en zit boordevol leuke en educatieve activiteiten. Uw baby, kleinkind, petekind, neefje of buurjongetje kan eerst naar de speelbal kijken, vervolgens gaat de baby er naar grijpen en proberen vast te pakken.
Als de baby ouder is, kan hij/zij met de diverse speeltjes spelen die aan de speelbal zijn bevestigd.



 

De volgende babyspeeltjes zijn aan de speelbal bevestigd:

  • een spiegeltje
  • een schaapje met knuipgeluidje
  • een knisper vlinder

Uiteraard hoort uw baby een belletje als het er mee rammelt.

 

Speelbal goed voor de fijne motoriek!

Daarnaast is het ook reuzespannend voor uw baby doordat de speelbal is uitgevoerd in diverse materialen. Uw baby vindt het heerlijk om de verschillende texturen te voelen. Dat is niet alleen spannend en leuk maar uw baby leert ook het verschil in materiaal kennen. Daarnaast is het voelen van het verschil in materialen en het voelen van de bevestigde speeltjes ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek van uw baby.

Speelbal is ook de vriendelijke knuffelbeer

Naast het feit dat het een leuke speelbal is, is deze speelbal ook nog eens een vriendelijke knuffelbeer. Handig, want deze grote speelbal (23x15 cm) versus knuffelbeer is groot en raakt uw baby dus niet snel kwijt.

Deze leuke speelbal is geschikt voor een baby vanaf 0 maanden. Maar een baby van 5 maanden vindt het ook geweldig om met deze speelbal te spelen.

Cadeautip: leuk om deze speelbal te geven als kraamcadeau of als schoencadeautje voor Sinterklaas.

Wilt u meer weten over deze speelbal Noa? Of wilt u deze speelbal kopen? Bezoek dan de online speelgoedwinkel van Speelgoedvallei.nl! Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor meer babyspeelgoed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten