woensdag 26 juni 2013

Nijntje zachte muziekinstrumenten

Nijntje zachte muziekinstrumenten


Baby's reageren op allerlei geluiden. Je baby kan er van schrikken of juist ontspannen. Vooral je stem is heel herkenbaar en belangrijk voor je baby maar je baby houdt ook van muziek. Als je baby een aantal maanden ouder is geworden dan vindt hij / zij muziek maken ook erg leuk en interessant. Muziek maken of geluid produceren doet je baby door bijvoorbeeld met blokken langs de spijlen van de box te slaan of ergens anders tegenaan te timmeren met babyspeelgoed. Je kunt je baby natuurlijk ook al kennis laten maken met de zachte Nijntje muziekinstrumenten!

Nijntje, lief klein konijntje

Nijntje, wie kent haar niet? Het lieve konijntje van Dick Bruna. Wellicht is iedere baby in Nederland wel opgegroeid met Nijntje. Nijntje is eenvoudig en toch begrijp je Nijntje als je haar ziet afgebeeld. Nijntje houdt ook van muziek maken. Nijntje en muziek zijn een leuke en gouden combinatie voor een baby, dreumes en zelfs peuters. 



Daarom zijn deze Nijntje muziekinstrumenten zo leuk. 

Het pakket bestaat uit 3 zachte Nijntje muziekinstrumenten zoals:

  • een sambabal met rammelaar
  • een trommel met belletje
  • een triangel met alpenklokje
De aansprekende kleuren zoals oranje, geel, groen en blauw trekken de aandacht van je baby of dreumes waardoor hij / zij eerder de felgekleurde Nijntje muziekinstrumenten zal pakken dan minder opvallend babyspeelgoed. 
Zeker als er geluidjes uit komen doordat je baby de Nijntje muziekinstrumenten beweegt, zorgt voor veel speelplezier en stralende gezichtjes.

Leuk om deze Nijntje muziekinstrumenten te geven als kraamcadeau of als verjaardagscadeau voor de 1e verjaardag van je dreumes! Je kunt de Nijntje muziekinstrumenten bestellen in de online speelgoedwinkel van Speelgoedvallei.nl!


Wil je meer Nijntje speelgoed bekijken? 
Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Speelgoedvallei.nl. 
Hier vind je babyspeelgoed, peuterspeelgoed en kleuterspeelgoed. Maar je kunt er ook goed terecht om een kraamcadeautje uit te zoeken of allerlei kleine cadeautjes online bestellen om de door jezelf samengestelde kraammand te vullen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten