vrijdag 30 januari 2015

Muziekmobiel Hond Fehn blauw: hiermee komt je baby tot rust!

Je baby wordt wakker van het ochtend- of middagslaapje en het is tijd voor verzorgen, voeden en knuffelen....heel veel knuffelen. Je baby voelt zich daardoor veilig, vertrouwd en vindt hierdoor onder andere geborgenheid. Maar het krijgt ook veel prikkels te verwerken. Hoe laat je je baby tot rust komen na bij voorbeeld het ontspannende en inspannende voedmoment? Dat kan bijvoorbeeld door je baby in de box leggen en hem laten genieten van de muziekmobiel Hond Fehn blauw!

Bubbly Crew Collectie

Deze prachtige, zachte en subliem afgewerkte muziekmobiel Hond Fehn blauw komt uit de Bubbly Crew collectie voor jongens van het Duitse kwaliteitsmerk Fehn. 
Fehn staat voor zacht, veilig en uitdagend babyspeelgoed dat past bij de leeftijd en ontwikkeling van je baby. Fehn maakt alleen gebruik van de beste materialen. Deze worden ingekocht in Europa en in de eigen fabriek in Sri Lanka onder de strengste veiligheidseisen geproduceerd. 
De Bubbly Crew collectie bestaat uit de babyblauwe collectie voor jongens en de zachtroze collectie met babyspeelgoed voor meisjes.


Waarom de muziekmobiel Hond Fehn blauw?

Het staat niet alleen leuk en mooi in de babykamer aan het ledikant of in de woonkamer, woonkeuken aan de box maar het is ook goed om een bepaald ritme / patroon aan te leren zodat je baby weet waar hij op bepaalde momenten  van de dag aan toe is. Dit voorkomt veelal prikkelbaarheid en zorgt echt voor een vrolijke, blije baby. 
Je kunt bijvoorbeeld een rustmoment inbouwen na het voeden door de melodie van de muziekmobiel Hond Fehn blauw ten gehore te laten brengen. Je baby kan luisteren naar de rustgevende muziek van het wiegenlied en tegelijk kijken naar de schattige hondjes en het huisje, de wolken, sterren en de maan van de muziekmobiel Hond Fehn blauw. Als het niet te hoog hangt, gaat je baby er naar grijpen en slaan. Je kunt het natuurlijk ook aan het ledikant bevestigen en je baby eraan laten wennen dat als hij de melodie hoort, dat het tijd is om te gaan slapen. 


Goed om te weten over de muziekmobiel Hond Fehn blauw


  • Het is babyspeelgoed geschikt voor een baby van 0 - 5 maanden
  • Het komt uit de Bubbly Crew Collectie voor jongens van het Duitse kwaliteitsmerk Fehn
  • Het heeft een doorsnede van ca 40 cm
  • De melodie waar je baby naar luistert, is het wiegenlied
  • De hondjes en het huisje van de muziekmobiel Hond Fehn blauw kunnen worden losgehaald zodat er mee geknuffeld kan worden maar ook dat ze in de wasmachine op 30 graden Celsius uitgewassen kunnen worden

Cadeautip: leuk om de muziekmobiel Hond Fehn blauw te geven als kraamcadeau of om alvast aan te schaffen tijdens je zwangerschap zodat het prima past in de stijl van de babykamer. Ook leuk uit te breiden met ander babyspeelgoed uit de Bubbly Crew Collectie! 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over de muziekmobiel Hond Fehn blauw? Bewonder dan hier al het Fehn babyspeelgoed voor jongens en meisjes! Allemaal te bestellen bij Speelgoedvallei.nl!

Tot ziens in onze online speelgoedwinkel!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten