woensdag 4 februari 2015

Muziekmobiel Konijn Fehn roze: bouw het in in het ritme van je baby!

Je bent inmiddels al op de helft van je zwangerschap, je weet dat je een dochter krijgt en je bent druk bezig met het oriƫnteren wat betreft de inrichting van de babykamer. Omdat je weet dat het een meisje wordt, moet er natuurlijk roze voorkomen in de babykamer. De basis van je babykamer staat al en nu gaat je aandacht uit naar de accessoires voor de babykamer en niet te vergeten het babyspeelgoed. Daarvan is de muziekmobiel Konijn Fehn roze het ideale voorbeeld!

Muziekmobiel baby

Een muziekmobiel baby mag gewoonweg niet ontbreken in de babykamer of aan de box van je, nu nog, ongeboren dochter! Dit is babyspeelgoed dat al meteen de eerste weken na de geboorte gebruikt kan worden. Bouw het in in het vaste dagritme van je baby, bijvoorbeeld na het voeden of juist alleen voor het slapen gaan. Op den duur weet je baby dat als het de melodie hoort van de muziekmobiel, dat het tijd is om te gaan slapen.


Vanaf welke leeftijd een muziekmobiel baby?

Doorgaans is een muziekmobiel baby geschikt voor een baby van 0-5 maanden. In eerste instantie ziet je baby nog niets van de muziekmobiel baby maar kan het al wel luisteren naar de rustgevende melodie. Na verloop van een aantal weken krijgt je baby meer zichtvermogen en gaat dan geconcentreerd kijken naar de dingen om haar heen en waar het geluid vandaan komt. Als je baby de verschillende knuffeltjes van bijvoorbeeld de muziekmobiel Konijn Fehn roze ontdekt, begint het grote genieten. Je baby probeert er naar te slaan, de knuffeltjes te grijpen en is vertrouwd geraakt met de melodie.


Wanneer de muziekmobiel Konijn Fehn roze inzetten?

Bouw een vast patroon in. Dat klinkt heel geregisseerd, strak, maar je baby vaart er wel bij om vaste patronen te ontdekken. Vroeger zei men wel: rust, reinheid en regelmaat. Mijns inziens is dat geen achterhaald gezegde! Je kunt de melodie van de muziekmobiel Konijn Fehn roze ten gehore laten brengen bijvoorbeeld na het voeden en het knuffelmoment. Je legt je baby in de box zodat het bij kan komen van het enerzijds ontspannende en anderszijds  inspannende voedmoment. De rustgevende muziek draagt daar zeker aan bij. Je kunt ook kiezen om de muziekmobiel te bevestigen aan het ledikant van je baby en dat je de melodie alleen ten gehore laat brengen voordat je baby gaat slapen. Experimenteer en kijk wat het beste is voor je baby en waar je baby het beste op reageert.

Tip: zorg ervoor dat je oppas dezelfde muziekmobiel heeft zodat je dochter altijd dezelfde melodie hoort en dezelfde muziekmobiel kan bekijken!


Goed om te weten over de muziekmobiel Konijn Fehn roze


  • Het is geschikt voor een baby van 0-5 maanden
  • Het is babyspeelgoed uit de Bubbly Crew Collectie van het Duitse kwaliteitsmerk Fehn
  • Het heeft een doorsnede van ca 40 cm
  • Het is eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld de box of het ledikant
  • De knuffeltjes die aan de muziekmobiel Konijn Fehn roze hangen zijn er eenvoudig af te halen om bijvoorbeeld er los mee te spelen of om uit te wassen in de wasmachine op 30 graden Celsius
  • De melodie die ten gehore wordt gebracht is het Klaas-Vaak lied
  • Het is echt van uitmuntende kwaliteit met een sublieme afwerking
  • Het is mooi te integreren in de stijl van de babykamer van je dochter

Cadeautip: leuk om de muziekmobiel Konijn Fehn roze te geven als kraamcadeau of te verwerken in een door jezelf samengestelde kraammand. Speelgoedvallei.nl verkoopt naast deze muziekmobiel Konijn Fehn roze nog meer Fehn babyspeelgoed voor jongens en meisjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten