vrijdag 6 februari 2015

Knuffeldoekje Konijn Fehn roze: de eerste vriendin van je dochter!

Leg dit knuffeldoekje Konijn Fehn roze al meteen in de wieg van je dochter. Of hang het een beetje over de rand van de wieg, schuin ter hoogte van het gezicht van je baby. Op die manier kijkt je baby er al naar als ze gaat slapen of juist als ze wakker wordt. Naarmate ze steeds meer gaat zien, zal het knuffeldoekje Konijn Fehn roze haar aandacht meer en meer trekken. Vervolgens gaat ze er naar grijpen en, vaak vanaf 6 maanden, er heerlijk mee knuffelen. Zo is dit het eerste vriendinnetje van je dochter!

Waarom is knuffelen goed voor je baby?

Knuffelen geeft een gevoel van geborgenheid. In eerste instantie is het mama die altijd knuffelt met haar baby. Dat gaat eigenlijk nooit helemaal over, hoe oud je kind ook is :-). Door het knuffelen heb je huidcontact met je baby. Dit klinkt heel abstract maar uit onderzoek blijkt dat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van onder andere de hersenen van je baby. Afgezien daarvan is het ook vaak een moment van rust en lekker samen zijn met je baby. Samen genieten! Maar na het zwangerschapsverlof gaan veel moeders weer aan het werk en heb je simpelweg minder tijd om te knuffelen met je baby. Hoe los je dit op?

Knuffeldoekje als vervanging van mama?

Als moeder weer aan het werk is en er dus minder tijd is om overdag te knuffelen wordt er vaak als vervanging een knuffelbeer of knuffeldoekje aangeboden. Het is handig om hier al vroeg mee te beginnen om er een stukje gewenning in aan te brengen. 
Sommige moeders, vooral bij te vroeg geboren baby's, dragen eerst het knuffeldoekje een nacht bij zich op de huid en leggen het vervolgens de volgende dag bij hun baby in de wieg of het ledikant. Je baby herkent dan de moedergeur in het knuffeldoekje wat een positief effect heeft op je te vroeg geboren baby.
Het knuffeldoekje Fehn roze leent zich daar ook goed voor. Het is een relatief plat knuffeldoekje zodat het platte gedeelte goed bij je gedragen kan worden. Als je het niet bij je draagt maar het knuffeldoekje over de rand van de wieg hangt, wordt de aandacht van je baby al snel getrokken door een aantal contrasterende kleuren op de voorzijde van het knuffeldoekje en aan de oren. En het knuffeldoekje is natuurlijk ultrazacht met een hoog aaibaarheidsgehalte!


Weetjes over het knuffeldoekje Konijn Fehn roze



  • Het is 24 cm groot
  • Het is ultrazacht en subliem afgewerkt
  • Het heeft een vriendelijk ogende konijnenkop met heerlijk uitstekende oren die uitnodigen tot sabbelen en bij doorkomende tandjes tot bijten en kauwen
  • Het is babyspeelgoed voor meisjes en geschikt voor een baby vanaf 0 maanden
  • Het komt uit de Bubbly Crew Collectie van het Duitse kwaliteitsmerk Fehn
  • Het is leuk om door je dreumes of peuter te laten geven als kraamcadeau
  • Het is leuk om te verwerken in een door jezelf samengestelde kraammand zodat je bijvoorbeeld voor de eerste kraamweek een cadeautje hebt

Tip: Vind na verloop van tijd uit wat het favoriete knuffeldoekje van je baby is. Als je weet naar welk knuffeldoekje de voorkeur uitgaat, schaf dan een tweede exemplaar aan en gebruik deze door elkaar. Zo is je baby, dreumes of peuter altijd gewend aan hetzelfde luchtje in het knuffeldoekje en in geval van kwijtraken of het uitwassen van het andere exemplaar heb je geen ontwenningsverschijnselen of een verdrietig snoetje.

Wil je meer weten over het knuffeldoekje Konijn Fehn roze of ben je benieuwd of deze ook te koop is voor jongens in het blauw? Klik dan snel door naar Speelgoedvallei.nl want wij verkopen nog meer Fehn babyspeelgoed voor jongens en meisjes.

Graag tot ziens in onze online speelgoedwinkel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten